Menu
Zamknij

Y1F811100 Śruba lewego ramienia korby Shimano Hollowtech II Y1F811100 MTB

Pozostałe części rowerowe

Opis

Śruba mocująca lewe ramię mechanizmu korbowego Shimano

Śruba mocująca lewe ramię mechanizmu korbowego w standardzie Hollowtech II i 2-Piece Crankset.

Jest to oryginalny produkt Shimano montowany we wszystkich korbach tego typu.

przeznaczona m. In. Do modeli FC-M610, FC-M660, FC-M670, FC-M780, FC-M591, FC-M590, FC-M770, FC-M582, FC-M542, FC-M532.

Nr katalogowy Shimano: Y1F811100

Średnica gwintu:~ 20 mm

Długość gwintu:~ 6 mm

Długość całkowita:~ 12 mm

2-elementowa kompozycja mechanizmu korbowego. Zintegrowane ramię mechanizmu i oś suportu zwiększoną sztywność przy zmniejszonej wadze. Szersze rozmieszczenie łożysk powiększa sztywność, dzięki temu siła pedałowania zostaje efektywniej przeniesiona na napęd roweru. Użyte staranne łożyska. Dzięki nim nie trzeba zbyt niejednokrotnie zajmować się konserwacją oraz wyjątkowo opraszcza to montaż mechanizmu korbowego.

Opinie - 0 opinii

+ Dodaj opinię

PODOBNE PRODUKTY

Pozostałe części rowerowe, Wolnobieg Shimano 6-rzędowy MF-TZ500 14- 28 brązowy z protektorem
od 82 95

1 oferta

Wolnobieg Shimano 6-rzędowy MF-TZ500 14- 28 brązowy z protektorem

  • Producent Shimano 
  • EAN 2010000057872 
Porównaj
Pozostałe części rowerowe, Przewód olejowy hamulca tarczowego SMBH59 1700mm czarny do cięcia
od 150 15

1 oferta

Przewód olejowy hamulca tarczowego SMBH59 1700mm czarny do cięcia

  • Producent Shimano 
  • EAN 4524667313663 
Porównaj
Pozostałe części rowerowe, Uszczelniacz Shimano do opon 250 ml mleczko
od 136 40

1 oferta

Uszczelniacz Shimano do opon 250 ml mleczko

  • Producent Shimano 
  • EAN 4524667485964 
Porównaj
Pozostałe części rowerowe, Miski łożyska suportu 83mm SM-BB71 Saint ZEE Press-Fit Saint
od 124 95

1 oferta

Miski łożyska suportu 83mm SM-BB71 Saint ZEE Press-Fit Saint

  • Producent Shimano 
  • EAN 4524667074946 
Porównaj

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.