- najkorzystniejsze białko dla wzrostu mięśni
- szeroka gama wyszukanych smaków
- Czysty koncentrat białka serwatkowego
100% koncentratu białka serwatkowego
Smak: truskawka
Suplement diety WHEY 100 gromadzi 100% najwyższej jakości koncentratu białka serwatkowego, który jest rewelacyjnym źródłem pełnowartościowych protein zwierzęcych. WHEY 100 jest bogaty we wszystkie konieczne do budowy włókien mięśniowych aminokwasy, w tym BCAA i L-Glutaminę. WHEY 100 świetnie się rozpuszcza i ekspresowo się wchłania, a zawarte w nim proteiny serwatkowe intensywnie stymulują prowadzące do rozbudowy muskulatury procesy anaboliczne.
WHEY 100 gromadzi 100% koncentratu białka serwatki, o stężeniu czystego białka powyżej 80%. WHEY 100 stworzony jest w procesie ultrafiltracji, dzięki czemu znamionuje się nad wyraz niską zawartością tłuszczu oraz laktozy. Do produkcji WHEY 100 wykorzystano najwyższej jakości koncentrat białek serwatkowych – wysoko oczyszczone i szybkodziałające źródło pełnowartościowych protein.
WHEY 100 mieści wyłącznie białko serwatkowe, bez zbędnych dodatków ograniczających zawartość protein w produkcie. Koncentrat białek serwatki należy do najpopularniejszych i najistotniej produktywnych protein naturalnego pochodzenia. WHEY 100 świetnie uzupełnia niedobór białka powstający przy jego powiększonym zapotrzebowaniu, szczególnie w sportach wyczynowych, kulturystyce i w czasie diet redukcyjnych. Najwyższej klasy ascetyczniec w formie instant użyty do produkcji WHEY 100 charakteryzuje się wysoką wartością biologiczną (BV104), a także doskonałą czystością i rozpuszczalnością.
WHEY 100 mieści skoncentrowane białko serwatkowe, które jest prosto absorbowane przez organizm. Ze względu na wyjątkową szybkość trawienia i wchłaniania, najważniejsze anaboliczne aminokwasy momentalnie docierają do mięśni. Wyjątkowo wysoka zawartość błyskawicznie uwalnianej L-Leucyny, działa jak starter procesów anabolicznych. Intensywny napływ elementów budulcowych pobudza syntezę białek mięśniowych, powiększając jej intensywność choćby do 70%. Pozostałe aminokwasy rozgałęzione (BCAA) i L-Glutamina hamują równocześnie niekorzystne reakcje kataboliczne. Przewaga procesów anabolicznych sprzyja budowaniu najwyższej jakości masy mięśniowej.
WHEY 100 to nie tylko najlepszy minimalistyczniec, to także niezapomniane wrażenia dla Twojego podniebienia. WHEY 100 to wyszukane, atrakcyjne i precyzyjnie dopracowane smaki, które na długo pozostaną w Twojej pamięci. Specyficzna jakość i skład WHEY 100 znacznie przewyższają parametry innych produktów tego typu przystępnych na rynku.
WHEY 100 to uniwersalny artykuł dla każdego, wyśmienity do codziennego dobierania białka, który momentalnie dostarcza sporej ilości niezbędnych do wzrostu mięśni anabolicznych aminokwasów. WHEY 100 to bogactwo najważniejszych składników o działaniu anabolicznym, których poziom jest krytyczny dla prędkości rozbudowy muskulatury i regeneracji potreningowej. Zastosuj WHEY 100 do 1,5 h po zakończeniu ćwiczeń, a Twoje mięśnie błyskawicznie otrzymają zastrzyk niezbędnego budulca i silny impuls do wzrostu. Artykuł nadzwyczajnie pasuje także do zwiększania wartości odżywczej posiłków i dobierania ich o prosto strawne białko. Osobom o wolniejszej przemianie materii zaleca się wykorzystywanie preparatu przed snem oraz między posiłkami, co pozwala stanowczo przyspieszyć metabolizm.
DAWKOWANIE:
Jednorazową porcję preparatu – 30 g (2 miarki) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera. W zależności od zapotrzebowania należy stosować 2–3 porcji dziennie. W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. Po treningu oraz III porcja przed snem. W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja między posiłkami, a także III porcja przed snem.
Ostrzeżenia
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Artykuł nie może być użytkowany jako substytut przeróżnej diety. Preparat nie jest przeznaczony dla dzieci, pań w ciąży i karmiących. Zróżnicowana dieta i zdrowy fason życia są ważne. Towar może zawierać alergeny takie jak: soja, pszenica, jęczmień, owies, jaja, orzeszki ziemne i orzechy.