- najkorzystniejsze białko dla wzrostu mięśni
- spora gama wyszukanych smaków
- Czysty koncentrat białka serwatkowego
100% koncentratu białka serwatkowego
Smak: czekolada-wiśnia
Suplement diety WHEY 100 posiada 100% najwyższej jakości koncentratu białka serwatkowego, który jest wspaniałym źródłem pełnowartościowych protein zwierzęcych. WHEY 100 jest bogaty we wszystkie niezbędne do budowy włókien mięśniowych aminokwasy, w tym BCAA i L-Glutaminę. WHEY 100 znakomicie się rozpuszcza i momentalnie się wchłania, a zawarte w nim proteiny serwatkowe aktywnie stymulują prowadzące do rozbudowy muskulatury procesy anaboliczne.
WHEY 100 gromadzi 100% koncentratu białka serwatki, o stężeniu czystego białka powyżej 80%. WHEY 100 wyprodukowany jest w procesie ultrafiltracji, dzięki temu znamionuje się niezwykle niską zawartością tłuszczu i laktozy. Do produkcji WHEY 100 wykorzystano najwyższej jakości koncentrat białek serwatkowych – wysoko oczyszczone i szybkodziałające źródło pełnowartościowych protein.
WHEY 100 zawiera tylko białko serwatkowe, bez zbędnych dodatków zmniejszających zawartość protein w produkcie. Koncentrat białek serwatki należy do najpopularniejszych i najmocniej wydajnych protein naturalnego pochodzenia. WHEY 100 wyśmienicie uzupełnia niedobór białka powstający przy jego zwiększonym zapotrzebowaniu, nad wyraz w sportach wyczynowych, kulturystyce, a także w czasie diet redukcyjnych. Najwyższej klasy surowiec w formie instant wykorzystany do produkcji WHEY 100 charakteryzuje się wysoką wartością biologiczną (BV104) oraz świetną czystością i rozpuszczalnością.
WHEY 100 gromadzi skoncentrowane białko serwatkowe, które jest prosto absorbowane przez organizm. Ze względu na wyjątkową prędkość trawienia i wchłaniania, najważniejsze anaboliczne aminokwasy ekspresowo docierają do mięśni. Niezwykle wysoka zawartość ekspresowo uwalnianej L-Leucyny, działa jak starter procesów anabolicznych. Intensywny napływ części budulcowych pobudza syntezę białek mięśniowych, rozszerzając jej dynamiczność nawet do 70%. Pozostałe aminokwasy rozgałęzione (BCAA) i L-Glutamina hamują jednocześnie niekorzystne reakcje kataboliczne. Przewaga procesów anabolicznych sprzyja budowaniu najwyższej jakości masy mięśniowej.
WHEY 100 to nie tylko najkorzystniejszy surowiec, to także niezapomniane wrażenia dla Twojego podniebienia. WHEY 100 to wyszukane, interesujące i starannie dopracowane smaki, które na długo pozostaną w Twojej pamięci. Specyficzna jakość i skład WHEY 100 znacznie przewyższają właściwości innych artykułów tego typu przystępnych na rynku.
WHEY 100 to uniwersalny produkt dla każdego, rewelacyjny do codziennego dobierania białka, który momentalnie dostarcza szerokiej ilości koniecznych do wzrostu mięśni anabolicznych aminokwasów. WHEY 100 to obfitość najważniejszych komponentów o działaniu anabolicznym, których poziom jest krytyczny dla szybkości rozbudowy muskulatury i regeneracji potreningowej. Zastosuj WHEY 100 do 1,5 h po zakończeniu ćwiczeń, a Twoje mięśnie momentalnie otrzymają zastrzyk koniecznego budulca i silny impuls do wzrostu. Produkt rewelacyjnie pasuje także do zwiększania wartości odżywczej posiłków i kompletowania ich o łatwo strawne białko. Osobom o wolniejszej przemianie materii zaleca się wykorzystywanie preparatu przed snem i między posiłkami, co pozwala zasadniczo przyspieszyć metabolizm.
DAWKOWANIE:
Jednorazową porcję preparatu – 30 g (2 miarki) rozpuścić w 200 ml wody albo mleka, używając do tego szejkera lub miksera. W zależności od potrzeby należy stosować 2–3 porcji dziennie. W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. Po treningu oraz III porcja przed snem. W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami i III porcja przed snem.
Ostrzeżenia
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być użytkowany jako substytut zróżnicowanej diety. Preparat nie jest asygnowany dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących. Przeróżna dieta i zdrowy fason życia są ważne. Artykuł może zawierać alergeny takie jak: soja, pszenica, jęczmień, owies, jaja, orzeszki ziemne i orzechy.