BioTech USA Iso Whey Zero poleca się:
- sportowcom fachowym, amatorom, ludziom aktywnym oraz po chorobach (wymagającym rehabilitacji)
- każdemu kto chce rozbudować czystą masę mięśniową albo utrzymać jej wysoki poziom
- osobom odchudzającym się, stanowczo chcącym zachować jędrną i estetyczną sylwetkę
- tym, którzy cierpią na nietolerancję laktozy (zaw. Laktozy poniżej 0,1 g) i chcą dostarczać pełnowartościowe białko z serwatki, bez efektów w postaci dolegliwości trawiennych
- poszukującym momentalnie przyswajalnego białka w celu regeneracji potreningowej
- osobom trzymającym niskokaloryczną dietę z niskim udziałem węglowodanów, które szukają alternatywy dla słodyczy
- produkt lekkostrawny
- nie zakwasza organizmu
- nieprzeciętne źródło budulca dla mięśni
- najwyższa jakość i przyswajalność
- komfortowe uzupełnienie białka w codziennej diecie
- dopełniające wzbogacenie aminokwasami w wolnej formie
- perfekcyjne dla osób regularnie trenujących sporty siłowe albo wytrzymałościowe
PROFIL AMINOKWASOWY (w porcji 100 g Iso Whey Zero)
Aminokwasy potrzebne/esencjonalne (EAA) - 42,8 g
[w tym aminokwasy rozgałęzione (BCAA) - 19.6 g]
- walina
- izoleucyna
- leucyna
- histydyna
- lizyna
- metionina
- fenyloalanina
- treonina
- tryptofan
- tyrozyna
- arginina
- cysteina
- prolina
- glutamina i kwas glutaminowy
- alanina
- kwas asparaginowy
- seryna
- glicyna
Zalecane dawkowanie: Porcję produktu (25 gramów = 1 miarka / 2 czubate łyżki stołowe) należy zmiksować (przy użyciu szejkera, blendera, ewentualnie łyżeczką) w 200ml wody (lub mleka). Pić od 1 do 3 porcji dziennie. Spożywać bezpośrednio po treningu oraz pomiędzy posiłkami, po przebudzeniu albo przed snem. Pij Iso Whey Zero regularnie, żeby stymulować organizm do kształtowania sportowej, estetycznej i zdrowej sylwetki. Kopiowanie, a także rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez Sklep TITANIUM SPORT ©. Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. O prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. Z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. Zm.)